Nya produkter för vuxna

Satisfyer pro 2 next generation är “nästa generations” modell av vibratorer. Detta genom att den stimulerar klitoris med lufttryck och inte direktkontakt. Kommer den bana väg för flera liknande modeller på marknaden?

Använder Satisfyer Airpulse-tekniken

Satisfyer Airpulse är den lufttrycksteknik som Satisfyer pro 2 next generation använder sig av. En teknik som innebär att pulser av lufttryck skapas och stimulerar klitoris via ett vacuum. För många har detta blivit en ”upplevelse utöver det vanliga” eftersom någon direktkontakt inte behöver ske.

Har 11 olika intensitetsnivåer

Vibratorn kan ställas in på 11 olika nivåer. Det ställs enkelt in via de två nivå-knapparna. Det betyder alltså att höjning/sänkning kan ske direkt mellan de olika nivåerna utan att det behöver ”bläddras” igenom alla. En del vibratorer har nämligen exempelvis 5 nivåer men enbart möjlighet till att gå ett steg upp. Därmed behöver det tryckas fem gånger för att gå från nivå 4 till 3.

Silikon för hygien och känsla

Munstycket som sitter på Satisfyer pro 2 next generation är av silikon. Det innebär två primära fördelar:

  • Följsamt
    Silikon är ett material som är extremt följsamt. Det blir därmed mycket mjukt mot huden. Materialet är därför vanligt på vuxenleksaker och andra produkter som förväntas användas mot huden.
  • Lätt att hålla rent
    Ännu en fördel med silikon är att det är lätt att hålla rent. Efter att en Satisfyer pro 2 next generation har använts rengörs den lätt med tvål och vatten. Däremot är det viktigt att vara noga med att inte små tvålbitar stannar kvar på munstycket. Detta utifrån att silikon kan påverkas negativt av tvålresterna.

OBS – Om glidmedel ska användas måste detta vara vattenbaserat. Detta av samma orsak – att munstycket är tillverkat av silikon.

Satisfyer pro 2 next generation – Kortfakta

Vattentålig – Modellen är vattentålig upp till IPX7-standard.
Material – Medicinskt silikon (på de delar som kommer att ha kroppskontakt)
Batteri – Modellen har uppladdningsbara batterier. Efter att den köpts in behöver den laddas ett par timmar. Laddningar som därefter sker tar ca 1,5 timme.
Garanti – Satisfyer pro 2 next generation säljs ofta med 15 års garanti. Däremot kan detta skilja något mellan olika återförsäljare.
Längd – Totala längden på produkten är 16 cm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *