Hitta den parfym från Dior som passar dig

Dior är ett exklusivt skönhetsmärke som trots det höga priset är väldigt populärt. Bland topprodukterna finner man bland annat dofter och parfymer och kanske är det just på det många är beredda att lägga en extra peng. Att dofta gott är helt enkelt en lyx som många väljer att unna sig och här kan du läsa mer om hur du hittar rätt parfym från Dior.

Hitta din parfym från Dior

Har du bestämt dig för att unna dig en lyxig parfym från det världsberömda märket Dior så är det bra att först bestämma en prisklass som passar din plånbok. Eftersom märket är dyrt i sig så kan det vara smart att sätta en gräns. Därefter kan du se vad som finns att välja bland inom din budget, så får du enkelt fram ett första urval.

Ett nästa steg är att fundera på vilka dofter du gillar. När det kommer till parfym finns både söta, blommiga, träiga och andra dofter att välja bland och kanske vet du redan vad som faller dig bäst i smaken. Du kan också kolla in topplistor, för att få en uppfattning om vad andra gillar och har köpt mest av.

Några av dom mest populära parfymerna från Dior är:

  • Miss Dior
  • Dior Jádore
  • Dior Dolce Vita

Dofta först – köp sen

En regel för den som ska köpa en ny parfym, vare sig det är från Dior eller från något annat märke, är att testa olika dofter innan man gör slag i saken och köper en. Olika dofter ter sig olika på olika personer – så även om du känt en väldoftande parfym från Dior på någon annan är det inte säkert att den passar dig.

Även om du ska beställa din nya doft på nätet så kan det alltså vara smart att först besöka en fysisk butik för att kunna känna hur dom olika parfymerna från märket lägger sig på just dig. Testa bara ett par åt gången, till exempel en på varje handled, och låt verka ett par timmar för att se hur doften utvecklar sig över tid. Det kommer löna sig i slutändan, även om du är väldigt sugen på att göra inköpet snabbt.

Ett väldigt bra tips inför ett parfymköp är också att be om hjälp från personalen i en butik som säljer sådana – dom är ofta duktiga på att hitta ”rätt” doft till rätt person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *