För vilka varor och tjänster gäller återbäring på internetköp?

För vilka varor och tjänster gäller återbäring på internetköp?

Alla shoppar vi online, många föredrar till och med det framför att ta sig till en verklig butik och handla. De är enkelt och bekvämt, plus att man sparar massor av tid. Om man ångrar köpet när man ser varan är det bara att skicka tillbaka den utan krångel och man får tillbaka sina pengar. Förutom alla dessa fördelar kan man tjäna pengar på att shoppa via internet. Det finns något som heter återbäring på internetköp och som innebär att du får pengar för de sakerna du handlar, så länge det sker via internet. I den här texten berättar vi mer om konceptet och vad du kan köpa och få återbäring på.

Alla vinner på återbäring på internetköp

Återbäringen, alltså pengarna som du får för att ha shoppat kommer inte från återbäringsföretaget, utan från affärerna du har handlat hos. Återbäringsföretaget och affärerna är två separata instanser men de samarbetar: Återbäringsföretaget listar affären på sin hemsida och gör så att deras kunder klickar sig vidare till affären. Med andra ord gör företaget reklam för affären. Som tack för att företaget skickar kunder till dem betalar affären en liten summa till företaget. Summan delar företaget med kunden som har handlat och på så sätt får du pengar tillbaka för dina köp. Som ni kanske förstår vinner alla parter på återbäring: Affären får kunder och går med vinst, återbäringsföretaget blir betalt och du som kund handlar et du ändå skulle ha handlat och får dessutom en slant för det. På grund av att det inte finns någon som förlorar är tjänsten gratis och det enda som krävs av kunden är att bli medlem hos återbäringsföretaget.

Vad kan man handla?

En annan enorm fördel med återbäring på internetköp är att man kan handla det man verkligen vill ha. Utbudet är inte massor av produkter med låg kvalitet. Utbudet består av kända affärer och märken som har ett brett utbud och är etablerade. Du skulle säkert ändå gått till dessa butiker utan reklamen de får hos återbäringsföretaget. Nu får du dessutom pengar för att gå till dem. Du kan få återbäring på alla möjliga varor och tjänster. Det största utbudet finns inom skönhet och kläder. Det beror på att denna bransch är störst inom e-handel. Men du kan självklart hitta alla andra produkter och tjänster som du behöver: Böcker, film, musik, elektroniska prylar som vitvaror, datorer och TV-spel. Du kan till och med få återbäring på resor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *