3 tips när du ska köpa sexiga underkläder

Med sexiga underkläder mot kroppen är det många som känner sig snyggare än vanligt. Att hitta snygga underkläder är ingen konst men däremot ska dom inte bara vara snygga, utan man ska känna att man trivs också. Här följer några tips för dig som är på jakt efter just sexiga underkläder.

Hitta något du gillar

För att trivas i ett set med sexiga underkläder behöver man såklart känna sig bekväm. Man kan tycka att något är otroligt snyggt men känslan kan ändå bli fel när man har plagget på sig. Det viktigaste är inte vad andra tycker, utan hur man själv känner! Gå inte för långt utanför din egen ”comfort zone”, men:

  • Våga prova något annorlunda – färg, form eller modell
  • Läs på om vad det finns för olika modeller, t.ex. bustier och negligé.

Ta reda på din storlek

Vet du vilken storlek du egentligen har när det kommer till underkläder, eller brukar du bara chansa? Även detta kan komma att påverka hur bekväm man känner sig, då sådant som sitter helt fel ofta är för stort eller för litet.

Ta fram ett måttband och lär dig vad du har för ungefärlig storlek, en gång för alla. I specialiserade underklädesbutiker kan man få hjälp att ta mått, lära sig mer om att hitta sådant som passar ens egen kroppsform och mycket annat för att plaggen ska sitta så bra, skönt och snyggt som möjligt!

Välj kvalitet

Man får det man betalar för. Det är ett uttryck som används i många olika sammanhang och ofta stämmer det även när det kommer till underkläder. Sådant som är billigt blir snabbt urtvättat och tappar elasticiteten. Länga trådar hänger från sömmar eller spets som rispats upp. Nej, sa du unna dig nya, sexiga underkläder – unna dig då något riktigt fint och betala en extra slant!

Återförsäljare av sexiga underkläder

Det finns många olika återförsäljare av sexiga under kläder, både på nätet och som fysiska butiker. Utbudet på nätet är enormt stort men däremot är det svårt att välja rätt storlek när det inte finns möjlighet att prova på plats. Storlekar mellan olika märken kan också skilja sig så även om man tror sig vara säker på sin storlek så blir det inte alltid rätt ändå. Vart man föredrar att handla är dock en smaksak – kan man tänka sig besväret med att prova hemma och skicka tillbaka om inte underkläderna passar har man helt klart mer att välja bland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *