Hudvård från Bioline – produkter och fakta

Hudvård från Bioline – produkter och fakta

Det italienska hudvårdsmärket Bioline har funnits i branschen sedan 80-talet och erbjuder högkvalitativa produkter för både ansikte och kropp. Det förstnämnda är dock det man fokuserar på mest och här finns alla tänkbara produkter som behövs för en bra hudvårdsrutin. Märket passar även för den med känslig hy och för den som lider av hudproblem så som acne.

Produkter från Bioline

Bioline har ett brett utbud av olika hudvårdsprodukter och det finns något som passar dom flesta, oavsett vilken typ av hud man har. Vill man till exempel stoppa åldrandet av sin hud finns både serum och ansiktskrämer som hjälper till med detta men man kan även behandla hudproblem så som torr hud – och som tidigare nämnt även acne. Nedan följer en lista på några av dom olika produktgrupperna som finns att hitta hos Bioline, samt en kort förklaring vad dom är bra för.

  • Krämer – En av dom största produktgrupperna från Bioline är ansiktskrämer. Det finns dagkrämer, nattkrämer och så kallade ”24-h krämer”. Likt för dom flesta är att dom främst verkar återfuktande och vårdande men för den saken skull bör man inte välja första bästa man hittar. Viktigast är att kontrollera att den kräm man tänker köpa passar den egna hudtypen – till exempel torr, fet eller känslig hy.
  • Serum – Serum inom hudvård är nytt för många, även om det funnits ett tag vid det här laget. Det används främst för att behandla olika typer av problem, så som rynkor, rodnader eller dålig lyster. Bioline har ett 15-tal olika serum som ger huden den effekt man är ute efter.
  • Rengöringsprodukter – Rengöringsprodukter för ansikte kan delas upp i flera olika kategorier. Det vanligaste och mest populära är att använda en rengöringskräm. Det kan liknas vid en flytande tvål, bara det att den är anpassad att användas just i ansiktet. Bioline har dock även rengörande masker som kan användas då och då för att verkligen rengöra på djupet, samt ansiktsvatten som tar bort ytlig smuts och ger en uppfriskade känsla.
  • Övriga produkter – Bioline erbjuder inte bara avancerad hudvård för ansikte, utan även för kropp. I utbudet finns mjukgörande och återfuktande hudkrämer som kan användas på hela kroppen. Man har även en rad solskyddsprodukter för både kropp och ansikte, med både SPF 15, 30 och 50+.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *